Als dyslect weet ik als geen ander hoe frustrerend lezen kan zijn. Leesplezier was bij mij als kind dan ook ver te zoeken en dat terwijl oefenen en leeskilometers maken zo belangrijk was! Hoe anders zou mijn ervaring zijn geweest als ik mocht voorlezen aan een hond? Lekker een warme kop tegen je aan en gezelschap wat je niet bij elk verkeerd gelezen woord corrigeert. Een leesmaatje die gewoon blij is om je weer te zien ongeacht of je wel of niet thuis hebt geoefend met lezen.

Dit is precies wat honden doen, zij oordelen en veroordelen niet! Een hond is altijd blij om je te zien en juist daarom werkt voorlezen aan honden vaak zo goed voor kinderen die moeite hebben met (de concentratie om te) lezen.

Coachhond Bowie is speciaal getest door een onafhankelijke tester om als coachhond aan de slag te mogen. Hij kan kinderen helpen weer met meer plezier te lezen.

Mocht u vragen hebben over de inzet van Bowie, de kosten of de mogelijkheden dan kunt u hier uw gegevens achterlaten, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.